De Wet van Aantrekkingskracht; op tientallen websites beschreven, belachelijk gemaakt, als ultieme redding gezien en hier omarmt als diepgaande spirituele reis. Wanneer je dit leest, geloof je dat je leven anders kan en ben je op zoek naar een antwoord op alle vragen die in je huizen. Wanneer je op deze pagina beland bent, heb je de term vaker voorbij zien komen, misschien ‘The Secret’ gezien, of boeken en artikelen gelezen waarin de materie besproken werd. Zal het jou in het dagelijks leven net zoveel rust, vertrouwen en begrip geven als het mij nog dagelijk doet?

De dag dat ik voor het eerst kennis nam van de leer van de Wet van Aantrekkingskracht, leek alles wat ik ooit leerde opeens op zijn plek te vallen. Tegelijkertijd vond ik het een heerlijk idee, dat ik vanaf nu alleen nog maar aan de dingen hoefde te denken die ik graag wilde, zodat ze zich vreugdevol aan mij zouden openbaren. En dus begon ik hoopvol met visionboards, affirmaties en fictieve cheques uitschrijven. Tot mijn verbazing gebeurde er maar weinig. Meer tijd, meer focus, maar ook meer twijfel. Meer meditatie, meer schriften, meer lezen, maar ook meer twijfel. 

Alhoewel de meeste de schreven of zelfs les gaven in de Wet van Aantrekkingskracht het deden lijken als het onder de knie krijgen van een mentaal kunstje om te krijgen wat je wilt, bleek er wel wat meer achter te schuilen om je beoogde successen te behalen. Maar wat? Wat was nou het missende element, dat wensen manifesteren zou, zoals mij steeds beloofd werd. Die constante belofte heeft mij zo doen twijfelen of ik de dingen wel ‘goed’ deed. Ik weet niet of dat ook voor jou geldt, maar ik werd er neerslachtig en bloednerveus van. Waarom werkt het nou niet gewoon zoals de mensen beloven?

Opeens besefte ik me, dat er wel erg veel ‘experts’ waren opgestaan in de korte tijd dat de Wet van Aantrekkingskracht een begrip werd. Zou dat iets met de hype te maken kunnen hebben? Gewoon navertellen wat je in de film gezien had? Ik kan je vertellen dat ik na 15 jaar studie, nog steeds moeite heb mezelf als een expert te zien. Maar in de tijd dat ik mensen van diepe inzichten heb mogen voorzien, moest ik wel omarmen dat ik meer mensen als jij wil helpen het beste te maken van je leven. 

De Wet van Aantrekkingkracht is zoveel meer, dan de ‘snel-rijk’ methode die zo vaak ten onrechte gepresenteerd wordt. Feit is, als je het niet uitzendt, ontvang je het niet. En alleen denken en daardoor voelen, zodat je de frequentie uitzendt van wat je wilt, is niet te faken. Je zult dus een manier moeten zien te vinden en jezelf de tijd moeten gaan geven, deze skill machtig te worden. Als je haast hebt, vergeet het dan maar. Als je een probleem moet oplossen, doe het dan met de middelen die je voor handen hebt. Als je levensveranderende inzichten wilt, start dan bij jezelf.

Waarom lijkt de Wet van Aantrekkingskracht dan een sluiproute te bieden naar meer welzijn en welvaart? Dat is vrij simpel. De Wet gaat uit van van wie je nu bent. Niet wie je was, welke pijn je had, welke keuzes je hebben geleid naar dit specifieke moment. Wel kan de Wet je eraan blijven herinneren middels manifestaties, zolang jij jezelf nog blijft identificeren met wie je was. Door oude pijnen te moeten ‘helen’, door begrippen als Karma verkeerd te interpreteren. Ik probeer mensen duidelijk te maken, dat ze bijzonder snel resultaten kunnen boeken, als ze zichzelf leren zien, zoals ze willen zijn. Ook jij kan bijzonder snel resultaten boeken, door externe factoren van geen enkele invloed op jou te kunnen laten zijn. Niet je familie, niet je omstandigheden, niet je verleden. 

Door mijn kennis en ervaring, kan ik je helpen jouw belemmerende factoren te vinden, te herkennen en er liefdevol afstand van te nemen. op het moment, dat je dit onder de knie hebt, ligt er een nieuwe wereld voor je open. Kies voor de praktische kant van spiritualiteit, waarin succes, liefde en geld wel hand in hand mogen gaan. Waarin opoffering een illusie is en zelfliefde jou en anderen kracht zal geven. Kies één van onderstaande pakketten en begin vandaag nog. Goed om te weten alle pakketten zijn inclusief 21% BTW.

1-op-1 online

lekker per uur boeken
45
  • Persoonlijke gesprekken rondom de door jou aangegeven aandachtspunten
  • Advies en methodes
  • Gratis nagesprek

Pakket 'JIJ'

De focus ligt op jou
1.247
  • 20 uur online gesprekken en training
  • 10 uur gesprekken en training op locatie
  • Onbeperkte E-mail ondersteuning
  • Cursus “Alles wat je moet weten” t.w.v. € 600,00

Ja Tim, ik kies voor jouw expertise en begeleiding!

Samen maken we er een succes van. Ik schrijf me in voor een gratis intake en laat me verbazen over de mogelijkheden die ik heb.