Jouw bedrijf, begonnen als een passie, gevonden door klanten en gegroeid naar waar je nu staat. Van de zolder naar een kantoor, van alleen naar je eerste personeel. Het ging niet vanzelf, maar het was te overzien. De stapjes waren overzichtelijk en spannend. Nu begint jouw bedrijf meer op een onderneming te lijken. Meer personeel, meer omzet en klanten en gaanderweg verandert jouw rol. Je bent de persoon waar iedereen naar kijkt en die leiding verwachten. Je staat voor de keuze: ben ik tevreden zo of ga ik voor groei. Kan ik de verantwoordelijkheid aan? Wat wordt er van mij verwacht en heb ik de skills die nodig zijn om deze onderneming verder te brengen? Waar ligt mijn kracht?

Hoe zou het zijn om precies te weten wat je volgende stap zal zijn? Geen twijfel, maar duidelijkheid. Niet alleen over te nemen stappen, maar ook over jouw rol binnen jouw groeiende onderneming. Dat is niet alleen fijn voor jou, maar dat zal de hele organisatie ten goede komen, zodat iedereen in staat is maximaal te presteren. Wat zou het voor jou betekenen, wanneer de passie, prestatie en daarmee de omzet groeit?

De afgelopen 25 jaar ben ik werkzaam geweest op verschillende posities binnen verschillende bedrijven van variabele groottes. Daarnaast heb ik mij vanaf 2002 intensief bezig gehouden met spiritualiteit en vanaf 2006 met name in het toepassen van de Wet van Aantrekkingskracht als spirituele levenswijze. Na al deze jaren durf ik mij voorzichtig een expert te noemen die jou iets te bieden heeft. Meer verantwoording, minder stress, de juiste focus en het bewust sturen van emoties blijken een bijzonder positieve uitwerking te hebben op het ervaren van geluk in zowel persoonlijke als zakelijke situaties. Met de ervaring die ik met jou te delen heb, kan ik je helpen de controle over alle facetten van jouw leven terug te nemen en werkelijk succes te laten ervaren.

Ik hoor regelmatig de vraag voorbij komen of zaken doen en spiritualiteit wel hand in hand kunnen gaan. En die vertwijfeling neem ik graag weg, door je te laten zien hoe jouw expertise bijdraagt aan jouw huidige en potentiële klanten. Middels een persoonlijke kennismaking, online of in persoon, vertel je mij wat het is waar je graag hulp bij zou willen hebben. We leren elkaar kennen en vinden uit of er een match bestaat in persoon, hulpvraag en aanpak. Indien we beiden mogelijkheden zien, laat ik je in je eigen tijd een vragenlijst invullen rondom jou als persoon en ondernemer. Wil je begeleiding uitsluitend gericht op jou als persoon, of betrekken we de gehele organisatie in het verandertraject? Wil je online begeleiding of op een door jou aangewezen locatie? Dit soort vragen betreffen de intensiteit en dus de kosten van een traject. Genoemde prijzen exclusief 21% BTW.

1-op-1 online

per uur exclusief BTW
67
 • Persoonlijke gesprekken rondom de door jou aangegeven aandachtspunten
 • Advies en methodes
 • Gratis nagesprek

Pakket 'JIJ'

De focus ligt op jou
1.997
 • 20 uur online gesprekken en training
 • 10 uur gesprekken en training op locatie
 • Onbeperkte E-mail ondersteuning
 • Cursus “Alles wat je moet weten” t.w.v. € 600,00

Pakket 'TEAM'

Change your business
2.997
 • Ongezouten mening van jouw team
 • 20 uur online gesprekken en training
 • 10 uur gesprekken op locatie
 • 10 uur gesprekken op locatie met jouw team
 • 2 Uur Follow-Up
 • Cursus “Alles wat je moet weten” t.w.v. € 600,00

Ja Tim, ik kies voor jouw expertise en begeleiding!

Samen maken we er een succes van. Ik schrijf me in voor een gratis intake en laat me verbazen over de mogelijkheden die ik heb.