Selecteer een pagina

Het maakt niet uit in welke branche jij werkzaam bent. Ondernemen gaat altijd over het toevoegen van waarde aan onze klanten. Altijd gaan voor het overtreffen van verwachtingen en hiermee voorbij zien te gaan aan de concurrenten die nog steeds proberen met de laagste prijs jou het nakijken te geven. Welke ondernemer ben jij:

Ben je actief of reactief? Leid jij of wordt je geleid?

Creeer je of presteer je? Geniet je van het proces of alleen van het eindresultaat?

Wat zegt ‘Verbinden’ jou? Verbind jij je met je klanten en je medewerkers of alleen met het saldo op je bankrekening?

Durf jij je authentieke zelf te zijn? Of ben je zoals de rest waardoor jouw enige onderscheid jouw prijs kan zijn?

En wat ‘GEEF!’ je? Welke waarde voeg jij toe aan je klanten, je werknemers en jezelf?

Ondernemen met spirituele waarden verrijkt niet alleen jouw klanten en jouw medewerkers, maar vooral jezelf. Door te geven, zul je ontvangen, maar hoe je dat? Hoe kan jij vandaag nog een wezenlijk verschil maken in jouw ondernemerschap en daardoor meer voldoening, meer balans, meer zingeving en meer impact kunnen hebben? Hoe zet jij de krachten voor je aan het werk, zodat er altijd meer dan genoeg is om te geven en meer dan genoeg is om te ontvangen? Neem contact met mij op als je het intensieve programma met mij aan wilt gaan en verander voor altijd jouw manier van zaken doen.

Maar wat als jij geen ondernemer bent?

Voordat ik als zelfstandig ondernemer aan de slag ging, heb ik jaren als Senior Key Accountmanager gewerkt in een uitermate concurrerende markt. Na verloop tijd van was ik verantwoordelijk voor onze grootste klanten en werd er van mij verwacht dat ik ze met advies en projectmanagement kon bijstaan bij al hun communicatievraagstukken. En ondanks het feit dat er honderden alternatieven waren voor ons als dienstverlener, bleven deze klanten mij trouw. Ook in een markt waarin zoveel concurrenten actief zijn, waaronder die met scherpere prijzen, kozen deze klanten keer op keer voor mij. Waarom? Omdat welke dienst of welk product je ook aanbiedt, mensen  zaken doen met mensen en hebben bijzonder snel in de gaten of jij waarde toevoegt of je huid te duur verkoopt. Verbinding met anderen en jouw authentieke zelf zijn, brengen jou meer dan je ooit had kunnen dromen. Dit is bijvoorbeeld wat mensen over mij zeggen:

Ik heb Tim in al die jaren van samenwerking als zeer betrokken ervaren. Tim weet wat klantbeleving is en hoe hij je hierin tegemoet kan treden. Hij is service gericht, heeft aandacht, probeert kostenbesparend te werken.  In de afgelopen 11 jaar hebben we een vertrouwensband opgebouwd, welke in onze beslissingen doorslaggevend is geweest. Ik bedankt Tim voor deze waardevolle samenwerking en wens Tim heel veel succes met deze nieuwe uitdaging.

Lucia de Zeeuw

Office Manager & HR Coördinator, Euro Pool System

Als manager ondersteunende diensten heb ik Tim leren kennen  als een uiterst betrouwbare, innovatieve en inventieve persoonlijkheid. Geen snel verkooppraatje of vluchtig contact, maar oprecht interesse tonend en op zoek naar de daadwerkelijke aansluiting op de organisatiebehoefte. Door zijn wijze van handelen heeft hij een duurzame meerwaarde voor onze organisatie gecreëerd. Daarnaast is hij laagdrempelig en prettig in de omgang, maar wel scherp op de inhoud. In de jaren van samenwerking heeft hij mij, als klant, altijd op een uitermate plezierige wijze ontzorgt en zeker daardoor ondersteund.

André Eichelsheim

Project Coördinator Facilitair, Traverse

Het is tijd om de vooroordelen over spiritualiteit over boord te gooien en deze waarden een plek te geven in jouw onderneming en in jouw leven. Er is altijd een concurrent te vinden die dezelfde dienst of hetzelfde product aanbiedt en waarschijnlijk nog goedkoper ook. Ondernemen door waarde toe te voegen en een verbinding met jouw clienten aan te gaan is blijvend. Tenzij jij niet die ene ondernemer bent, die een werkelijk uniek product of unieke dienst heeft, die niemand anders op de wereld zou kunnen bieden, is het van wezenlijk belang je eens te buigen over:

G ROWTH

I  NSPIRATION

V ALUE

E MOTION

!

Klanten binden is mensenwerk en ik ben een expert op het gebied van klantenbinding. Klanten belangrijk maken en waarde toevoegen is wat ik doe en altijd gedaan heb. Bestaande klanten zijn de sleutel tot meer omzet en zelfs de sleutel tot zorgeloze acquisitie. Hoeveel geld besteed jij per maand aan acquisitie? Hoeveel tijd ben jij kwijt aan het opvolgen van koude leads, overtuigen en aanbiedingen maken? Hoe fijn zou het zijn als klanten zich zelf aanmelden om met jou zaken te kunnen doen? Hoeveel tijd, geld en middelen zou het jou schelen als de aanmelding als vanzelf komen? Jouw bestaande klanten zijn jouw potentiële ambassadeurs. Zij kunnen jou het leven gemakkelijker maken. Meer business en meer omzet geven, als zij jouw ambassadeur zijn. Hoe maak jij jouw bestaande klanten waardevol? Door waardevol te zijn voor jouw bestaande klanten. En waarde toevoegen betekent niet alleen beloven wat je doet. Het betekent niet alleen dat je goede klantenservice biedt. Zonder goede klantenservice heb je sowieso geen recht om te bestaan. Ik kan jou helpen waarden in jouw bedrijf te implementeren die ertoe doen. Waarden die het verschil maken. Waarden die jouw omzet doen verdubbelen en investeringen in acquisitie overbodig maken.

Kies je voor GIVE! dan kies je voor:

N

Verbinding

N

Authenticiteit

N

Waarde

N

Duurzaamheid

Meld je aan voor een gratis intake, ontdek wat jij nog meer te geven hebt en hoe jouw waarde zich vertaalt in een omzetexplosie!